OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Somon Dna’sı

Cildimiz için nem yaşlanma etkilerini azaltan ve ışıltı veren önemli bir yapı taşıdır. Yaşlanmanın ve serbest radikallerin etkisiyle cilt nemini kaybeder. Cildi besleyen protein ve minarellerin azalmasıyla soluk cansız ve kırışıklıkların oluştuğu bir görünüm alır.

Somon Dna’sı

Cildimiz  için nem yaşlanma etkilerini azaltan ve ışıltı veren   önemli bir yapı taşıdır.  Yaşlanmanın ve serbest radikallerin etkisiyle cilt nemini kaybeder. Cildi besleyen protein ve minarellerin  azalmasıyla soluk cansız ve kırışıklıkların oluştuğu bir görünüm alır.

Somon DNA’sı cilt gençleştirmede kullanılan en doğal yöntemlerden biridir. İnsan dna sına en yakın dna’dır. Somon balığından elde edilir ve cilt gençleştirme tedavisinde kullanılır. Somon dna’sı cildin su tutarak nemini korumasına, cildin yenilenmesine yardımcı olur. Kırışıklıkları giderip yaşlanma etkilerini büyük ölçüde azaltır.

Somon DNA’sı cilde nem sağlaması açısından su tutulumunu en iyi şekilde gerçekleştiren bir moleküldür. Bu su tutulumu sayesinde cildin nemini korumayı başardığı gibi nemden dolayı eksilen maddeleri yerine koyar. Cildin yeniden nemini kazanmasını sağlanıp cilde büyük ölçüde destek sağlamakta ve yaşlanma karşıtı olarak cilde iyi bir savunma kazandırmaktadır.

Deride kan akışı artar ve böylece bölgesel oksijenlenme hızlanır. Yoğun miktarda su molekülünün yerinde yönlendirilmesiyle, hyalüronik asit artar. Serbest radikaller temizlenir. Kolajen üretimi desteklenir, kılcal kan damarlarının oluşumları büyük çapta teşvik edilir. Ayrıca UV radyasyonlarının neden olduğu zararlara karşı da koruma sağlanır. Cildin elastikiyetini artırarak sarkma başlangıcındaki derin kırışıklıkların önlenmesinde de kullanılır. Kırışıklıkları tıbbi anlamda tedavi eder. İnce ve kuru ciltlerdeki göz çevresinde oluşan kazayağı  kırışıklıklarını, gözaltı torbalarını, dudak kenarındaki çizgileri yok eder.

Somon Dna’sı Süreci

Somon Dna’sı multi vitamin enjeksiyonlarıyla birleştirilerek  kullanmak  şaç sağlığı ve yüz için tam anlamıyla bir gençlik aşısı olmaktadır. Ciltte sarkmalar ,kırışıklıklar, nemsizlik, el ve dudakta yenilenme, boyun ve dekolte  de hücre yenilenmesi ve onarımı, göz çevresindeki mor halkalarda aydınlanma , azalan ve dökülen saçlarda etkin bir tedavidir.

Tedavi  ilk seansta dahi etkilerini gösterir. Kalıcı ve yapılandıran bir sonuç için 3-6 seans  7-14 gün aralığında  yapılır. Uygulama ince botoks iğneleri ile cilt altına uygulanır. İşlem süresi yaklaşık 20-30 dakikadır. Etkisi aynı gün başlar ertesi günden itibaren cildi gençleştirip, sıkılaştırma gözle görülür hale gelir.

Uygulama ortalama 12 ay boyunca etkinliğini korur. Bu nedenle yılda bir defa protokolün uygulanmasının tekrarı tavsiye edilir. Tedaviden hemen sonra tedavi edilen bölgede hafif kızarıklık veya şişme olabilir. Ancak bu etkiler kısa sürede geçer.

Somon DNA’sı Fiyatları

Somon DNA’sı fiyatlarını öğrenmek için hemen bizi arayın. Somon Balığı DNA’sı fiyatları ve tüm süreç hakkında sizi bilgilendirelim.