OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Liposuction

Spor yapıyorsunuz, beslenmenize dikkat ediyorsunuz fakat bir türlü bazı bölgelerdeki yağlardan kurtulamıyor musunuz? Vücudunuzda istemediğiniz yağlanmalara mı sahipsiniz? Artık görmek istemediğiniz bir türlü kurtulamadığınız yağlarınız ile vedalaşabilirsiniz. Liposuction teknolojisi ile bu mümkün. Güzelleşmenin ve daha iyi görünmenin yolları ile ilgili yapılan araştırmalar her geçen gün daha da gelişirken özellikle kadınların en büyük derdi olan yağlanmaların çözümü konusunda da oldukça iyi noktaya geldi.

Liposuction yöntemi, bilindiği gibi vücuttaki fazla yağların vakumlanarak vücuttan atılmasını sağlayan bir yöntem. Pek çok ünlü ismin fazla yağlarından kurtulmak için başvurduğu bu yöntem kişileri kısa sürede çözüme ulaştırdığı için oldukça popüler. Liposuction hakkında merak edilen detaylardan biri de liposuction fiyatları, liposuction fiyatları uygulama yapılacak bölgeye ve bölgedeki yağlanma oranına göre farklılık gösterebilmektedir. En uygun liposuction fiyatının belirlenebilmesi için öncelikle vücut analizinizin yapılması ve vücudunuzda yer alan yap tabakalarının kontrol edilmesi gerekir. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra önemli olan unsurlar, vücut alanınız, uygulama yapılacak alanlar, uygulama yapılacak alanda yer alan yağ tabakası ve ne kadar yağ kütlesinin vücudunuzdan uzaklaştırılacağının belirlenmesidir. Liposuction fiyatlarının farklılık göstermesi tamamen bu etkenlerden ötürüdür. Çok uygun fiyata liposuction uygulaması yaptırmak isterken kötü bir uygulama ile karşılaşma ihtimalinizde yüksektir. Bu konuda kaliteli bir uygulama yaptırmaya özen göstermelisiniz. Çünkü kaliteli bir uygulama yapılarak istenilen sonucu elde etmeniz, sağlıklı bir operasyon geçirmeniz maliyetlerden çok daha fazla önceliğe sahiptir. Liposuction uygulaması yaptırmadan önce mutlaka hekiminizin deneyimini, bu işi ne kadar süredir yaptığını ve daha önceki uygulamalarındaki başarı yüzdesini araştırınız.

Liposuction yeni çağın bir mucizesidir. Liposuction sayesinde vücutta biriken yağ dokuları parçalanarak vücuttan uzaklaştırılır. Liposuction uygulamaları sonrası hafif ağrılar oluşabilmektedir. Uygulama sonrasında korse ile yağ dokusu alınan bölümler sıkılaştırılarak vücudunuzun yeni formuna alışması sağlanır. Hafif düzeyde morarmalar ve sarkmalar yaşanabilir fakat artık bu belirtiler de minimum düzeyde görülmektedir.

Eğer siz de liposuction yaptırmaya karar verdiyseniz, müşteri temsilcimiz ile görüşecek liposuction ile ilgili detaylı bilgi alabilir, gelişen ve değişen teknoloji sayesinde nasıl daha rahat bir şekilde hizmet alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Hemen şimdi bizi arayın!