OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Lipomatik Fiyatları 2021

Lipomatik; son yılların en trend ve favori uygulaması olması ile dikkat çekmiştir. Sıklıkla uygulama alanı bulan bir yağ aldırma işlemidir. Bu işlem FDA onaylı lipomatik cihazı ile yapılmaktadır. Liposuctionın titreşimli kanüller tarafından yapılmasıdır. Liposuctionın aksine tek bir alan değil birden fazla aynı gün içinde uygulanabilmektedir. Bölgesel incelme, özellikle göbek, kol, basenlere uygulanan bu işlem lokal anestezi ile yapılmaktadır. Ancak doktorun belirlediği alan ve büyüklüğü göre genel anestezi de yapılabilmektedir. Ameliyathane ortamında, plastik cerrahlar tarafından uygulanır. Fit görünüme kavuşmanın yanı sıra daha konforlu ve rahat bir iyileşme sürecini de beraberinde getirir. Hastalar iki hafta gibi kısa bir süre zarfında toparlanma imkânı bulur.

Lipomatik Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Lipomatik uygulamasının kişilere de birçok avantajları vardır. Sıralayacak olursak;

  • Diğer işlemlere göre daha acısız ve etkili bir yöntemdir.
  • Vücutta ki kolajen dengesini sağlamaktadır. Bu sayede kırışıklık görüntüsü azaltılmış olur.
  • Bu işlem sonrasında vücutta daha az morarma ve ödem oluşur.
  • Bölgesel şişkinlik görülmez.
  • Uygulama sonrası günlük hayata kısa sürede dönülmesi, çokça tercih edilme sebebidir.
  • Estetik açıdan daha olumlu bir görünüm sağlaması hastaların kaygılarını ortadan kaldırmaktadır.

Lipomatik fiyatları neye göre belirlenir?

Fazlasıyla konforlu ve rahat olan bu uygulamanın son zamanlarda hastalar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Lipomatik fiyatları; yapılan yer, doktor ve yapılan işlemin büyüklüğüne göre değişmektedir. Bel, kol, basen gibi bölgesel incelme sunan bu yöntem, işlemin büyüklüğü ile beraber kaç seans yapılacağı, lokal veya genel anestezi şeklinde yapılması yöntemleri fiyat farkları oluşturmaktadır. Lipomatik yöntemi uygulanmadan önce hastanın genel muayenesi ve değerleri ölçülür. Bu değişkenlerin farklılaşması, fiyatın belirlenmesinde önemlidir. Bu işlemde fiyatlar kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Bu operasyon sonrası hastaların gün içinde kendi günlük hayatlarına dönmesi fiyatını da diğer işlemlere göre arttırmaktadır.

Lipomatik Fiyatı Ne Kadar?

Lipomatik operasyonunu her kişi istediği gibi yaptıramaz. Belirli şartlar ve standartlara sahip kişiler çerçevesinde olması gerekmektedir. Ancak bunu öğrenebilmek için bir hekim tarafından tespit edilmesi gerekilmektedir. Muayene edilmeden fiyat belirlemesi doğru olmayacaktır. Hekim tarafından yapılması istenen uygulama ve alan kararlaştırıldığında, işlemi yapan yerin fiyatlar üzerinde büyük bir etkisi vardır.

Lipomatik işleminde doğru bir fiyat için öncelikle doğru bir doktor ve güvenilir bir klinik bulunması gerekmektedir.  Gerekli muayeneler yapıldıktan sonra size en doğru ücret bilgisi verilecektir.

Lipomatik Uygulamalar cerrahi bir işlem olduğundan kliniğinizden ve doktorunuzdan muayene sırasında detaylı fiyat bilgisi almanız gerekmektedir. Bu süreçten sonra uygulanacak işlem kararlaştırılmış olmaktadır. Unutmayınız ki bir ameliyat çeşidi olduğundan bu işlemin uzman kişiler tarafından yapılması gerektiği gibi bu tarz tıbbi uygulamaları hekim haricindeki kişilerden almayınız.

Lipomatik Sonrası İyileşme Süreci

Birçok insan cerrahi bir operasyon geçirmekten korkmaktadır. Bu korkunun sebeplerinden bir tanesi de cerrahi operasyon sonrası iyileşme süreci olmaktadır. Lipomatik işlemi sonrasında iyileşme süreci hastalar için çok zorlu bir dönem olmamaktadır. Ameliyat sonrasında iyileşme süreci şu şekilde yer almaktadır.

  • İşlem gerçekleştirildikten sonra ilk hafta içerisinde vücudunuz da ödem ve morluklar oluşabilmektedir.
  • Oluşan morlukları ve ödemleri geçebilmesi adına lipomatik korsesi takılması önerilmektedir. Takılan bu özel korse vücudun çok daha hızlı sıkılaşmasına da yardımcı olacaktır.
  • Yapılan işlemden hemen hemen 2 hafta sonra gündelik hayata dönülebilir ve çalışılmaya başlanabilmektedir. Bu süreç kişiden kişiye değişiklik gösterebilmektedir.
  • İşlem sonrasında gerçekleşen morluklar için özel bir işlem uygulanmamaktır. İşlem sonrasında kullanılan korse yardımcı olacaktır ve bu morluklar zaman içerisinde iyileşecektir.