OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

H100 Aşısı Kimlere Nasıl Uygulanır?

H100 aşısı medikal estetik uzmanları tarafından yapılan bir işlemdir. H100 aşısının yapılacak olduğu bölgeye lokal anestezi kremi uygulanır. Cilt altına mezoterapi yöntemi ile uygulanır. H100 aşısı bir mezoterapi yöntemidir ve uygulanması için öncelikle cilt temizlenir ve anestezik krem sürülür. Anestezik kremler ciltte 30 dakika boyunca streç altında bekletilir. Sonrasında cilt bu kremden dezenfekte edilir ve dezenfekte işleminin ardından H100 aşısı uygulanır. Aşı uygulamanın yapılacak olduğu bölgeye deri içine birer santim ara ile enjekte edilir. Bu işlem yapılırken çok ince iğneler kullanılır. Aşı yapılmadan önce anestezi uygulandığı ve iğnelerde ince olduğu için ağrı acı hissi en alt seviyeye iner. H100 aşısı işlemi lokal anestezi kreminin uygulanması ile birlikte yaklaşık 30 dakika kadar sürüyor.

H100 Aşısı Nedir?

H100 açısı ilerleyen yıllar içerisinde insanların cildinde oluşan sarkmaları, bozulmaları gidermesi amacı ile uygulanan medikal bir tedavi yöntemidir. H100 aşısı estetik uzmanları tarafından uygulanır. Bebek cildinde daha yoğun olarak bulunan hyalüronik asit ve çeşitli maddeler aşı içeriğini oluşturur. Hyaluronik asit cilde canlılık parlaklık ve ışıltı verir.

İnsan cildi yıllar içerisinde parlaklığını ve nemli kalmasını sağlayan kolajeni kaybeder. Cilde enjeksiyon yoluyla kolejen verildiğinde kolajen üretimi tetiklenir. H100 aşısı cilt üzerinde kısa sürede etkisini gösterir. Aşının etkisi uzun zaman devam eder. Aşının içerisinde insan cildine zararı olan hiçbir yan etkisi yoktur.

H100 Aşısı Fiyatları

Cildinin deforme olduğunu kırışıklığının arttığını düşünen herkes H100 aşısı yaptırabilir. H100 daha sağlıklı ve genç bir cilde kavuşmak isteyenlerin tercihidir. Bu yöntem son dönemlerin en fazla tutulan tedavi yöntemlerinden biridir. H100 aşısı cildin yaşlanmasını durdurarak çok daha uzun süre genç kalmasına yardımcı olur.

Aşının süresi 30 dakika gibi kısa bir süredir. Cilt durumuna göre aşı seansları farklılık gösterir. Bu da fiyatı belirleyen unsurlardan biridir. Seansların kaç tane olacağı ve uygulamanın nerede ve kime yaptırıldığı fiyatı etkiler. H100 aşısı 20 yaşından büyük ve kanser hastası olmayan herkesin yaptırabileceği bir tedavidir.

H100 Aşısının Faydaları Nelerdir?

H100 aşısının birçok etkili ve çeşitli faydası vardır. H100 yıllar içerisinde ciltte oluşan kırışıklıkların ve yüzdeki mimik çizgilerinin açılmasını sağlıyor. Cildin sıkılaşması ve derinin daha görünmesini sağlar. Ciltteki hücre yenilenmesi H100 aşısı ile hızlanır. H100 aşısı derin sarkmalarını azalmasını sağlar ve derinin altındaki kas dokusunu destekler. Cildin elastikiyetinin artmasını sağlar.

Cildin su tutması sağlanarak nemlendirilmesi artırılır ve dokular tamir edilir. Aşı içeriğindeki hiyalüronik asit cildin ömrünü uzatır. H100 aşısı ile cildin biyolojik onarım süreci hızlanır. Cilt daha yavaş yaşlanma sürecine girer. Cilt altındaki kas dokusu desteklenir. H100 aşısı ile cilt sıkılaşır ve mimiklerin oluşturmuş olduğu kırışıklıklar açılır.

H100 Aşısı Ne Zaman Etki Gösterir?

H100 aşısı etkisini hemen gösteren bir tedavi yöntemidir. Aşı uygulamasının yapılmasının ardından ilk 7 gün içerisinde ciltte canlılık ve parlaklık başlar. Ciltte görülen bu parlaklık ve canlılık aylar geçtikçe artar. Gözle görülür bir şekilde hissedilmeye devam eder.

Aşının etkisinin daha uzun süre devam etmesi için günde 2 litre su içmek son derece önemlidir. H100 aşısı cildin temel yapı taşlarından biri olan kolejini artırmaya yönelik bir tedavi yöntemidir. Kolejen cildin elastikiyetinden sorumlu ve cildi daha pürüzsüz daha esnek görünmesini sağlayan bir maddedir.  H100 aşısı içerisinde kullanılan maddeler güvenilir ve hiçbir yan etkisi olmayan maddelerdir.

H100 Aşısı Yan Etkileri

H100 aşısının ciddi bir yan etkisi bulunmaz. Aşı içerisinde alerjik reaksiyonu neden olabilecek herhangi bir madde bulunmadığından oldukça sağlıklı ve güvenilir bir aşıdır. Aşı uygulaması sırasında geçici olarak beliren kızarıklık şişlik ve morluk görülür. Ancak bu yan etkiler de kısa sürede geçmektedir. H100 aşısı uygulaması sonrasında 24 saat içinde spor yapılmamalıdır.

Aşı uygulamasından sonraki 2 gün içinde ağır egzersizlerden kaçınılmalıdır. Uygulamanın yapılmış olduğu bölgeye sert masaj yapılmamalı ve buz uygulaması yapılmalıdır. H100 aşısından sonra yüz üstü yatılmamalıdır. Aşı sonrasında en doğru yatış şekli sırt üstü pozisyondur. Aşıdan sonra bol su içilmemeli ve sigara gibi alışkanlıklardan uzak durulmalıdır.