OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

H100 Aşısı Fiyatları

Ciltte meydana gelen pek çok sorun hem fiziksel hem de ruhsal anlamda kişilerin olumsuz hissetmesine neden olur. Yaşlanmanın etkisiyle deri üzerinde kırışıklık, leke oluşumu, kas dokularında gevşeme ve renk tonu farklılıkları gözlenir. Bu anlamda, gençlik aşısı olarak bilinen H100 aşısı, kişilerin gereksinim duydukları takviyelerin vücut içerisine alınmasını sağlar. Böylelikle, oldukça canlı ve ışıltılı bir cilde sahip olunması sağlanır. İnsanların daha genç görünmesini sağlaması konusunda oldukça başarılı sonuçlar veren H100 aşısı, cildin sentezleyemediği mineral ve vitaminleri bünyesinde barındırarak hiyalüronik asit özelliği taşıyan bir uygulamadır. Aşı içeriğinde, vitamin, peptit, kolajen, manitol, dmae gibi pek çok madde bulunur.

Ciltte meydana gelen pek çok sorun hem fiziksel hem de ruhsal anlamda kişilerin olumsuz hissetmesine neden olur. Yaşlanmanın etkisiyle deri üzerinde kırışıklık, leke oluşumu, kas dokularında gevşeme ve renk tonu farklılıkları gözlenir. Bu anlamda, gençlik aşısı olarak bilinen H100 aşısı, kişilerin gereksinim duydukları takviyelerin vücut içerisine alınmasını sağlar.

Böylelikle, oldukça canlı ve ışıltılı bir cilde sahip olunması sağlanır. İnsanların daha genç görünmesini sağlaması konusunda oldukça başarılı sonuçlar veren H100 aşısı, cildin sentezleyemediği mineral ve vitaminleri bünyesinde barındırarak hiyalüronik asit özelliği taşıyan bir uygulamadır. Aşı içeriğinde, vitamin, peptit, kolajen, manitol, dmae gibi pek çok madde bulunur.

H100 Aşısının İçeriğinde Bulunan Maddeler

Cilt dokusuna enjekte edilmesiyle birlikte kırışık konumda bulunan cilt üzerinde gergin bir etki sağlar. Cildin yenilenmesinde önemli rol oynayan aminoasitler, H100 aşısı içerisinde yüksek miktarda bulunur. Aşının içeriğindeki aminoasitler aracılığıyla ciltteki kolajen üretimi tetiklenir ve cilt kendini bir yenileme süreci içerisine girer.

Bu bağlamda, L-arginin ve L-methionine oldukça başarılı bileşenlerdir. Öte yandan glyine aminoasit, hasarlı dokuların iyileşmesinde hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. Bu amino asitlere ek olarak, leucine ve alanine amino asitleri de cilt dokusunun bozulma oranını düşürerek pürüzsüz bir cilde sahio olunmasında önemli bir rol oynar.

H100 Aşısının Cilt Üzerindeki Etkisi

Medikal estetikteki yenilikler ve teknolojik gelişmeler, kullanılan malzemelerin kalitesini ve başarı oranını giderek artırmıştır. Bu doğrultuda insanların ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilen H100 aşısı, insan cildi için büyük bir konuma sahiptir. Yapılan araştırmalar ve değerlendirmeler, H100 aşısının birçok avantajı olduğunu kanıtlar niteliktedir. H100 aşısının, cildin yaşlanma süresini kısaltan bir etkisi vardır.

Renk tonunun her bölümde eşit olarak görünmesinde ve cilt lekelerin ciltten kaybolmasına yardımcı olur. Oluşan kırışıklıların ve mimik çizgilerinin giderilmesini sağlar. Zarar görmüş dokuların onarılmasında ve deri sarkmalarının giderilmesinde etkilidir. Cildin gereksinim duyduğu nem ve su oranında artış sağlayarak dada canlı bir görüntü sağlar.

H100 Aşısının Seans Aralıkları

Cildin sıkılaşmasında ve kas dokusunun gergin bir hal almasına yardımcı olur. H100 aşısı için donanımlı bir klinikten destek alınması gerekir. Uygulama esnasında lokal anestezik krem uygulanarak H100 aşısı cilde enjeksiyon edilir. Uygulanmış olan krem sayesinde herhangi bir acı hissedilmez. Vücudun pek çok noktasına uygulanabilen H100 aşısı cilt üzerinde iz bırakmaz.

Seanslar şeklinde uygulama yapılır. Seans süresi yaklaşık kırk beş dakika sürer. Seans sayısı ise kişinin yaşı ve ihtiyacına uygun bir şekilde ayarlanır ve genellikle üç haftalık bir zaman dilimini kapsar. Seansların tamamı gerçekleştirildikten sonra kişinin cildi üzerinde oldukça fark edilir bir değişiklik yaşanır.

H100 Aşışı İçin Yapılan Hazırlıklar

Cilt bakımına önem veren ve H100 aşısına ihtiyaç duyan kişiler, profesyonel destek alarak H100 aşısını kolay bir şekilde yaptırabilirler. Uygulamadan sonra cildin güneş ile temasına dikkat etmek ve nemli tutulmasına özen göstermek gerekir. Sağlıklı beslenmek de cildin yararı için büyük bir öneme sahiptir. Uygulama esnasında ince uçlu iğnelerden yararlanıldığı için acı ya da şişlik oluşması gibi durumlar yaşanmaz.

Bazı hassas ciltlerde hafif şiddette kızarıklıklar görülebilir. H10 aşısı uygulamasından önce kişinin cildi estetik uzmanı tarafından analiz edilmeli ve bu yönde planlar yapılmalıdır. Planlama ise seans süresi ve sayısını belirlemek için gereklidir. Yaşlanma ve çevresel etkenler cilt üzerinde zamanla deformasyona sebebiyet verebilir.

H100 Aşısı Fiyatlarını Belirleyen Unsurlar

Günümüzde adını sıklıkla duyuran ve pek çok kişinin sıklıkla tercih etmiş olduğu uygulamalar arasında yerini alan H100 aşısı, cilt üzerinde olumlu etkiler yaratır. Vücutta bulunan kolajen miktarının azalması ise beraberinde leke ve kırışıklıkların oluşmasına neden olur. Cilt gereksinim duymuş olduğu nemi kazanamaz ve esnekliğini kaybetmeye başlar.

Tüm bu olumsuz durumların tedavi edilmesinde H100 aşısı oldukça başarılı bir uygulama olarak yer alır. İçerisinde cildin onarılmasını ve yenilenmesini sağlayan maddeleri barındırır. H100 aşısı fiyatları ise kişinin gereksinimleri, seans sayısı ve süresi, uygulanacak bölge gibi pek çok unsura göre değişiklik gösterir. Bu nedenle H100 aşısı ile ilgili fiyatlandırma kişiye özel olarak yapılır.

H100 Aşısı Uygulama Yaşı

Orta yaş belirtilerinin etkileri gözlenmeye başlayan kişiler bu uygulamayı sıklıkla yaptırırlar Cilt otuz yaşından sonra nemini kaybetmeye ve kırışıkların cilt üzerinde etkili olmaya başladığı bir süreç yaşanır. Cildin toparlanması ve ihtiyacı olan nemin kazandırılabilmesi için H100 aşısı büyük bir etki gösterir. H100 aşısının en önemli özelliğinden biri de vücutta hâlihazır bir şekilde bulunan hyalüronik asidin vücutta kalma süresini uzatmasıdır.

Böylelikle, ciltteki nem oranı dengelenir ve cildin nem tutma kapasitesinde artış meydana gelir. Deri altın hücre yenilenmesi sürecinin aktif bir hale gelmesi sağlanır. H100 aşısı uygulandıktan sonra yüzde görülen mat ve solgun ifadenin kaybolması sağlanır. Cildin daha sağlıklı ve sıkı kalmasına etki eder.

Ciltte Fark Edilen Değişiklikler

Cildin ilerleme durumuna göre belirlenen seanslar uygulanmaya başlandığı sırada, ciltte fark edilir değişiklikler gerçekleşir. İdeal süreler sonuçlandığında ise kişilerin ciltlerinde oldukça fazla olumlu değişiklikler kaydedilir. Aşının içinde bulunan ve bilinen en kuvvetli antioksidanlardan birisi olan mannitol, aşının doku üzerinde bulunan etkisini ve kalıcılığını artırır.

Kalıcı ve etkili bir süreç sağlamasıyla beraber ödem sökücü olarak etkisi de bulunan mannitol, ciltte suyun tutulmasına neden olan dokuların onarımını sağlamakta olan Hyalüronik asidin cilt üzerinde daha uzun süre zarflarında kalmasına destek olur. Böylelikle, cilt daha fazla elastikiyet kazanarak gergin bir görünüm kazanır.

Aşı Uygulamasından Sonraki Süreç

Aşı uygulamasının yapılmasının ardından ilk yedi gün içerisinde cilt canlanır ve parlak bir biçimde görünmeye başlar. Bu durum aşıdan sonraki süreçlerde de artarak devam eder. H100 aşısı yaptıran kişi, beslenme, vitamin desteklerinin vücuda alınmasına ve günde iki litre su içmek için çaba harcandığı zaman, aşının etkisi önemli oranlarda uzar. H100 aşısı ile mevcut hyaluronik asidin dokular üzerindeki ömrünün uzatılması ve aktivasyonun devamlılığının sağlanmasında önemli bir yer tutar.

Bunun yanında, cildin nem tutma kapasitesinde artış sağlamak ve dokuların tamir edilmesi için büyük bir etkiye sahiptir. Cilde genç bir görüntünün hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesinde, olası ya da var olan sarkmaların önlenmesi için H100 aşısı pek çok kişinin tercih ettiği uygulamalardan biri haline gelmiştir.