OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Finesse Burun Estetiği Nedir? Farklılıkları Nelerdir?

Burun yüzümüzde bulunan ve güzelliği sağlayan en önemli noktalardandır. Durum böyle olunca burun estetikleri oldukça fazlalaşıyor bu estetik türlerine ise her geçen gün yeni bir tanesi ekleniyor. Bu türlerden birisi de Finesse burun estetiğidir. Bu estetik türü genellikle burnun özel ve belirli kısımlarına yapılmaktadır bu yüzden burnun genel yapısına çok fazla dokunulmaz ve sadece küçük noktalarda işlemler yapılır. Finesse estetik zaten güzel bir burnu olan ve orantılı burun hatlarına sahip sadece burunlarında ufak değişiklikler isteyen kişilere uygulanır. Bu estetik türünde hastalar genellikle görünüşlerini fazla değiştirmeyecek hatta ailesinin ve arkadaşlarının bile fark edemeyecekleri düzeltmeler istemektedir.

Finesse Burun Estetiğinde Ne Değişiklikler Yapılır?

Hastalar bu estetik operasyonlarında daha çok küçük kemik çıkıntılarının alınması, ufak burun ucu revizyonları, asimetrik olan burun deliklerinin düzeltilmesi gibi yöntemleri tercih etmektedir. Finesse burun estetiğini daha çok modeller, aktörler veya halkın her zaman önünde olan kişiler tercih etmektedir. Bu kişiler genellikle görüntülerini mükemmelleştirmek ve bu değişikliğin anlaşılmamasını sağlamak için bu estetik türüne başvururlar.

Finesse Burun Estetiğini Kimler Yaptırabilir?

Maalesef ki Finesse burun estetiği tüm kişiler için uygun değildir. Bazı hastalar Finesse burun estetiği yaptırmak istese de o hastalar için tam burun estetiği uygulanmak zorunda kalınabilir. Sapmış bir septum veya burnun o anki durumuna göre uzman, bu operasyonun uygun olup olmayacağına karar verir. Bunun haricinde 18 yaşını doldurmuş, ruhsal ve fiziksel sağlığı yerinde olan bütün kişiler için bu burun estetiği uygulanabilmektedir.

Finesse Burun Estetiği Sonrasında İyileşme Süreci

Genellikle Finesse burun estetiğini tercih eden kişiler genellikle daha sonra bu estetiği fark edilmemesi için bu yolu tercih ederler. Bu estetik türünü tercih eden kişiler yaşantılarında herhangi bir kesinti olmadan iyileşmek ve eski yaşantılarına geri dönmek isterler. İleri teknoloji kullanılarak yapılan bu burun estetiği türünde hastaların en kısa sürede iyileşmeleri için çok fazla çaba gösterilmektedir. Bütün bu çabalara rağmen hastalarda iyileşme süreleri hastanın operasyon sonrası kendisine bakması ve vücudunun tedaviye verdiği tepkilere göre değişiklik göstermektedir. Yalnız diğer rinoplasti teknikleri ile kıyaslandığında bu operasyon sonrasında iyileşme hızı oldukça yüksektir. Hastaların bu operasyondan memnun kalma oranları ise değişiklik göstermektedir.

Finesse Burun Estetiği Fiyatları 2021

Finesse burun estetiği fiyatları;

  • Hangi sağlık merkezinin tercih edildiğine
  • Hangi uzmanın tercih edildiğine
  • Nasıl bir işlem yapılacağına

göre değişiklik gösterir. Bu yüzden de şu rakamlara bu estetiği yaptırabilirsiniz demek pek de mümkün değildir. Kişiye özel işlemler yapılabileceği için, öncesinde muayene olunması gerekmektedir. Muayene sonrasında uzman kişi fiyat hakkında da detaylı bir bilgi aktarımında bulunacaktır. Ayrıca operasyon öncesinde ve sonrasında bazı ek hizmetler söz konusu olabilmektedir. Bu ek hizmetler içinde bir ücret ödenmesi gerekebilir.