OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Vaser Liposuction ile daha güzel görün!

Daha iyi bir görünüm için Vaser Liposuction teknolojisinden faydalanın. Daha iyi bir görünüme sahip olmak yaşam enerjimizi yükseltecek ve daha dinamik bir görüntü ile beden dilimizin diğer insanlara verdiği mesajı değiştirecektir. Bu yüzden dış görünümün önemli olmadığı önemli olanın fikirler olduğu gibi görüşler aslında insanların değişime karşı gösterdikleri dirençten kaynaklanmaktadır.

Hatta bununla ilgili olarak farklı sosyal deneyler zaman içinde yapılmakta ve insanların görünüşe verdiği önem tekrar tekrar testten geçmektedir. İnsanlar sadece fiziksel yapıya değil aynı zamanda giyime de en az fiziksel yapı kadar önem vermektedirler.
Bu sosyal deneylerden birinde vücudunun çeşitli yerlerini doldurarak kilolu bir görünüme sahip olan adam kızlarla kahve içmek istiyor ve genel olarak reddediliyor. Aynı adam zayıf hali ile kızların yanına gittiğinde daha olumlu tepkilerle karşılaşıyor. Bı örneğin bir diğer versiyonu ise kötü giyimli ve iyi giyimli olarak aynı adamın kızlardan aldığı farklı tepkiler üzerine.
Kuşkusuz ki insanlar sizi ilk etapta görünüşünüz ile yargılıyorlar. Daha iyi bir ilk izlenim uyandırmak için Vaser Liposuction’  dan faydalanabilirsiniz. Vaser Liposuction fazla yağlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur.

Vaser Liposuction ile Liposuction arasında fark var mı?

En fazla sorulan sorulardan biri de bu yöntemin diğer liposuction işlemlerinden ne farkı olduğu. En temel fark Vaser Liposuction işleminde sadece yap tabakalarına etki eden bir ses dalgasının vücudunuza verilmesi ve yağların sıvılaşarak vücudunuzdan uzaklaştırılmasıdır.

Vaser Liposuction hangi bölgelerde uygulanabilir? En çok hangi bölgelerde uygulanmaktadır?

Vaser liposuction zamanla yağların toplandığı tüm bölgelerde uygulanabilir.

En çok kullanıldığı alanlar ise bacak, karın, basen ve bel çevresidir. Özellikle karın ve bel çevresindeki yağların derin dokusu olmasından ötürü Vaser Liposuction uygulaması çok daha doğru bir uygulama olacaktır. Klasik liposuction yönteminde yağlar direk olarak vakumlanırken, dokular zarar görebiliyor ve sarkmalar oluşabiliyor. Vaser Liposuction ile dokularınız daha az zarar görür ve kısa sürede cildiniz kendini toparlar. Böylelikle sarkmalar oluşmadan kısa sürede formunuza kavuşabilirsiniz.

Gelişmiş teknolojileri yakından takip eden ve sizi güncel yöntemlerle buluşturan ekibimiz, vaser liposuction ile daha iyi bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.