OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Silhouette Soft İple Yüz Germe

Gençleşme, güzellik ve bakım çağlar boyu süren en önemli arayışlar olmuştur. İnsanlığın süregelen zaman boyunca güzelliğe ve cildini yenilemeye verdiği değer daima konuşulmaktadır.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Nedir?

Cildin yaş ile birlikte orantılı olarak sarkma yaşanmasına engel olunması gerekmektedir. Sarkma, kırışıklıklar ve çökmelerin sona ermesi için uygulanan bu teknik “Gençlik İpi” olarak bilinmektedir. Doğal yollardan uygulanarak, doğal bir şekilde ciltte emilim sağlayan bir madde olduğu için vücutta artık madde bırakmamaktadır.

Ciltteki sarkma ve bozuk görünümleri tedavi etmekte kullanılan bu yöntem “Üç Nokta Tekniği” ile de bilinir. Uygulanacak işlemin oldukça kısa sürede hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirilmesi artı değer sağlamaktadır. Cildi yapılandırarak cildin yeniden canlanmasını sağlarken aynı zamanda da ciltteki sarkmaları ortadan kaldırmaktadır. İp cilde yerleştirilerek hafif bir basınç verme ile uygulama bölgesinde baskı uygulanır ve iplerin sayesinde kollajen üretimi salgılanarak cilt sıkılaştırılır.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Hangi Bölgelere Uygulanmaktadır?

  • Yüz,
  • Boyun,
  • Yanak bölgesi
  • Çene,
  • Kaş bölgesi gibi çeşitli bölgelere yani hastanın isteğine göre her bölgeye uygulanabilmektedir.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Faydaları

  • Yaşlanma ile başlayan veya vücudun yetersiz kollajen ürettiği durumlarda yaşanan sarkma problemini ortadan kaldırmaktadır.
  • Daha sıkı bir cilt görünümü sağlamaktadır.
  • Elmacık kemiği, cilt için güzellik katan bir kemiktir. Bunu belirgin hale getirmek isteyenler için yapılabilmektedir.
  • Cilde yenilenmiş ve gençleşmiş bir görünüm vermektedir.
  • Gözaltı çöküklerini yok ederek doğal bir görünüm veren bir uygulamadır.
  • Ameliyatsız bir işlem olmakta ve hastanede kalmaya gerek olmamaktadır.
  • Silhouette Soft İple Yüz Germe yaptıranlar aynı zamanda istekleri doğrultusunda, kaşlarını da yukarı kaldırma işlemi yaptırmış olabilir.
  • Ciltte kesi açılmamaktadır.
  • Ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlamaktadır.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Nasıl Yapılır?

Cilt sarkmaları ve kırışıklıklardan kurtulma imkanı veren güvenilir ve doğal bir yöntem olan bu teknik, birkaç çift ip kullanılarak kollajen üretimi uyarısıyla yüze istenen şekli çok kısa süre içerisinde vermek amaçlanmaktadır.

Malzeme yapıları bozulmaması için uygun ortamlarda bekletilir ve bir bozulma yaşanmaz. İplerin cilde yerleştirilmesi ve baskı uygulanması ile cildin gözle görülür şekilde yenilenmesi hedeflenmektedir. Bu sayede ciltteki kolajen üretimi artacağından genç bir görünüm de kazanılmış olur. Alerjen madde içermeyen bu uygulama doğal maddeler kullanıldığı için de kullanım ve yapılma kolaylığı vermektedir.

30 dakika gibi kısa bir süre içerisinde istenilen görünüme kavuşulmaktadır. Uygulama sonrasında günlük hayata hemen dönülmektedir.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Uzun Süre Kullanılabilir mi?

Uygulamanın etkisi kişinin cilt yapısı ve özelliklerine göre 12-18 ay arasında devam edebilmektedir. Uygulama bitiminde gözle görülür değişiklikler gözlemlenmektedir. Bu değişiklikler olumlu sonuçlanmakta ve uygulama sonucunun kısa sürede etkilendiğini göstermektedir. 12-18 ay sürecinde ise kişinin yaş, cinsiyet ve cilt özelliğine göre değişimler sürecin uzama veya kısalması şeklinde olmaktadır.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Öncesi Sonrası

Uygulama öncesinde sarkık, kırışık ve bakım yapılmasına rağmen bakımsız gibi duran cilt uygulama sonrasında daha bakımlı ve kolajen artışı ile daha yenilenmiş bir cilt olmaktadır.

Yaşlanmış bir görünümden kurtularak daha gençleşmiş bir görünüme kavuşturan uygulama yaklaşık 30 dakika sonrasında sonuç odaklı olan bir uygulamadır.

Bozulmaların yaşandığı cilt yapılarını bile yenileyerek daha doğal bir görünüm sağlamaktadır. Bunu ise ameliyat sonrasında hemen fark etmeyi sağlar.

Silhouette Soft İple Yüz Germe Fiyatı

Uygulanacak bölgenin ne olduğu, kişinin cilt yapısı ve iplere göre fiyatlar değişmektedir.