OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Dudak dolgusu fiyatları artık çok daha uygun!

Dudak dolgusu özellikle bayanlar tarafından tercih edilen ve son zamanların popüler uygulamalarından biri. Dudak dolgusunun bu kadar popüler olmasının ve tercih edilmesinin sebebi ise dudaklarımızın görselliğimize olan etkisi!

İnsan yüzünde altın oran teorisine göre dudaklarımızın da belirli bir oran içinde olması gerekiyor. Orantılı kaşlar, gözler, burun ve dudak sayesinde yüzümüzdeki ifade gerçek anlamına kavuşuyor.

Her insanda altın oran bulunur mu?

Gerek genetik özellikler gerek yaşlanma belirtileri nedeniyle yüzümüzdeki oran bozulabilir. Bu değişimler ifadelerimize yansır. Dudak şeklimiz konuşma, öpüşme, algı, gülümseme gibi pek çok noktada değişime sebep olabilir. Dolgun dudaklarla konuşmak ile cılız dudaklarla konuşmak arasında hem görsel olarak hem de fonetik olarak farklılıklar olacaktır. Bunun yanı sıra dolgun dudaklı kadınlar karşı cins tarafından daha dişi bulunmaktadır. Çekici görünmek isteyen ve karşı cinsi etkilemek isteyen kadınlar daha dolgun dudaklara sahip olmak için dudaklarını en ideal ölçülere dudak dolgusu yaptırarak getiriyorlar.

Dudak dolgusu her ne kadar kolay bir işlem gibi görünse de işin uzmanları tarafından yapılmalı ve önceki örnekler mutlaka incelenmelidir. Dudak dolgusu fiyatları uzmanların yetkinliğine, tecrübesine, profesyonelliğine göre değişmektedir. Yüzünüzün en önemli bölgelerinden biri olan dudağınız için gereken özeni göstererek en doğru adresi bularak sorunsuz şekilde dudak dolgunuzu yaptırabilirsiniz.

Dudak dolgusu fiyatlarının farklılık göstermesindeki bir diğer etken kullanılacak dolgu malzemelerinin çeşididir. Günümüzde dudak dolgusu için kullanılabilen 140 çeşitten fazla malzeme bulunmaktadır. Kullanılacak ürünlerin güvenlik testlerinden geçme oranına göre de fiyatlarında artış olmaktadır. İnsan sağlığına uygunluğu açısından testten geçirilen malzemeler daha pahalıdır.

Dudak dolgusu fiyatlarını belirleyen özelliklerden biri de dudağınıza ne kadar dolgu uygulanacağı ile yakından ilgilidir. Dudak dolgusu için sabit bir fiyat uygulaması yerine, kullanılacak dolgu miktarına göre fiyatlandırmalar yapılır. Bazı uygulamalarda tek tüp dolgu yeterli iken bazı uygulamalarda daha fazla dolgu malzemesi gerekebilir.

Dudak dolgusu fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak ve en uygun fiyatı öğrenmek için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.