OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Doğal Dudak Dolgusu Modası

Güzellik kişiden kişiye değişebilen bir olgu, peki ya doğal güzellik? Günümüz imkanları ile artık güzellik farklı bir boyuta ulaşmış durumda. Kullanılan kozmetik ürünleri, geliştirilen estetik yöntemler ve uygulamalar ile artık güzelliğin tanımı ve kimlerin güzel olarak nitelendirildiği tartışmaya açık hale geldi.

Güzellik ile ilgili bu kadar fazla uygulama seçeneği olması , doğal güzelliği ön plana çıkarıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda güzellikleri ile sosyal medya üzerinde ön plana çıkan instagram fenomenlerini incelediğimizde ortak noktalarının doğal güzelliklere sahip olmaları olduğunu söyleyebiliriz. Bazı kozmetik ürünleri tanıtan, nasıl doğal maktaj yapılacağını anlatan fenomenler takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor ve çok büyük kitlelere ulaşabiliyorlar.
Doğal yöntemlerin anlatıldığı bu tarz sosyal hesapların bu kadar ilgi görmesini doğallık arayışına bağlayabiliriz.
Instagram ve Facebook gibi sosyal platformlarda popüler olan kadın kullanıcıların hesaplarını incelediğimizde dudaklarını hemen hemen tüm fotoğraflarında ön plana çıkardıklarını görebiliriz. Doğal dudak dolgusuna sahip kullanıcılar bu çekici özelliklerini olumlu yönde kullanıyorlar.

Siz de doğal dudak dolgusu ile yüzünüze yeni bir ifade katabilirsiniz. Gülümsemenizi farklılaştırabilirsiniz. Yeni fotoğraflarınızla değişiminizi kutlayabilirsiniz. Doğal dudak dolgusu ile diğer dudak dolguları gibi şişkin dudaklarınız olmasından ziyade daha normal büyüklükte ve yüzünüz ile orantılı çekici bir dudak görüntüsüne sahip olursunuz. Doğal dudak dolguları vücudunuza zarar vermez, herhangi bir yan etkisi yoktur. Uygulama yapıldıktan belirli bir süre sonra küçük çaplı şişlikler olabilir, kısa sürede sosyal yaşantınıza dönebilirsiniz.

Doğal dudak dolgusu ile dudaklarınızda ince bulduğunuz bölümlere hacim kazandırarak dudaklarınızın daha dolgun ve çekici görünmesi sağlanır. Dudaklarınızın daha hacimli görünmesi aynı zamanda yüzünüzdeki orana da etki edecektir. Doğal dolgu efektinin verilmesi hassas bir çalışma gerektirmektedir. Doğal dudak dolgusu uygulamaları profesyoneller tarafından yapılmalıdır. Doğal dudak dolgusu uygulamasını sürekli olarak yapan ve bu konuda uzmanlaşmış kişileri tercih etmeniz olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır.
Dudaklarınıza gereken değeri verin ve doğallığınıza doğallık katın!
Tamamen doğal maddelerden üretilmiş doğal dudak dolguları ile daha güzel dudaklara sahip olun.

Doğal dudak dolgusu ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.